kano-nieuwe-brug

Recreatief

Reggesafari

Wilt u de Regge ontdekken met al haar flora en fauna, maak dan een excursie met de Reggepunter onder deskundige leiding van een schipper/gids. Vanaf het water ontdekt u de mooie omgeving van de Regge. U vaart langs Landgoed Eerde, met Kasteel Eerde en Landgoed Archem, met Huize Archem. De schipper/gids weet u veel te vertellen over de omgeving en u zult veel dieren langs/in/op het water ontdekken. Klik hier voor meer informatie.

Kartplaza

Bij Kartplaza Nijverdal kunt u meer dan 25 indoor en outdoor activiteiten doen voor jong en oud. U kunt daarbij denken aan bowlen, karten, lasergamen of boogschieten. Ook voor familiefeesten, bedrijfsuitjes en teamuitjes bent u hier aan het goede adres. Klik hier voor meer informatie.

Pitch & Putt Lemele

Bij Pitch & Putt Lemele kunt u normaal golfen, voetgolfen, hockeygolfen en indoor biljartgolfen. Het hebben van een golfvaardigheidsbewijs is hier niet nodig. Zeer geschikt voor families en bedrijven. Klik hier voor meer informatie.

Koesafari
U kunt samen met boerin Simone op Koesafari met tractor en huifwagen, op zoek naar een unieke kudde Brandrode Vechtdal runderen. Zij vertelt u het verhaal achter het Brandrode Vechtdal Rund. Tijdens de safari is er genoeg ruimte om even te genieten aan de waterkant van de vecht. Klik hier voor meer informatie.

Giga Konijnenhol

Giga Konijnenhol in Beerze is een grote overdekte speeltuin met veel klim-, glij- en springplezier voor kinderen. Klik hier voor meer informatie.

Rederij Peters

Rederij Peters heeft diverse activiteiten voor jong en oud zoals kanovaren, het rijden op een E-Trikke, Sloepentocht of Escape Room. Klik hier voor meer informatie.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over onze groepsaccommodaties of camping? U kunt uw vraag d.m.v. het onderstaande contactformulier stellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt